ANFO-TV en on-demand løsning

ANFO-TV er en seksjon hvor vi legger ut digitale konferanser, webinarer og opptak som har interesse for våre medlemmer. Noe av dette er åpnet for alle.  Andre ting vil være eksklusivt for våre medlemmer og konferansedeltagere.

Ser du noe som er lukket som du gjerne skulle sett på? Ta kontakt med thomas@anfo.no eller send ham en SMS på 400 63 859. Da kommer det nok et passord tilbake ganske omgående. Thomas er grei sånn.

Konferanse / Webinar

Lov og rett

Vi skal borre i problemstillinger som markedsførere ofte opplever, og vi skal ta en sniktitt på fremtiden.
I år tar vi opp teamer som bærekraft, E-handel, lojalitetsprogrammer, influencer og 1.part cookies.

Vi vil høre fra aktører som er dyktige på disse fagfeltene og lovverket bak. I tillegg skal vi innom en ny lov som trer i kraft sommeren 2022

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Schrems II-domen – hvordan påvirker den oss?

I samarbeid med Draftit og Evertrust inviterer vi deg til webinar med fokus på Schrems II. Med oss har vi Jesper Thornberg – advokat med over 10 års erfaring fra personvern og IT sikkerhet, samt Nazli Pirayehgar, tidligere jurist på IMY (Datatilsynet i Sverige).

Se on-demand
Lov & Rett

Markedsføring – hva er tillatt?

Uansett hvilken kanal du bruker til markedsføring er det regelverk å ta hensyn til. Vi vil gjennomgå avgjørelser og endringer siden sist vi møttes. Vi skal borre i problemstillinger som markedsførere ofte opplever, og vi skal ta en sniktitt på fremtiden.

Se on-demand