ANFO-TV en on-demand løsning

ANFO-TV er en seksjon hvor vi legger ut digitale konferanser, webinarer og opptak som har interesse for våre medlemmer. Noe av dette er åpnet for alle.  Andre ting vil være eksklusivt for våre medlemmer og konferansedeltagere.

Ser du noe som er lukket som du gjerne skulle sett på? Ta kontakt med thomas@anfo.no eller send ham en SMS på 400 63 859. Da kommer det nok et passord tilbake ganske omgående. Thomas er grei sånn.

Konferanse / Webinar

Slik ansetter du SEO, CRO og Google Ads-spesialister

Under korona har etterspørselen etter kompetanse innen digital markedsføring økt betraktelig. Kompetanse på SEO, CRO og Google Ads og annen betalt annonsering har aldri vært så ettertraktet som nå.
Skal du velge noen ting du skal ha «innomhus» og hente resten?
Hvordan shopper du byråtjenester i 2022?

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Lever du bedre – presterer du bedre!

På dette webinaret vil Ole Petter Hjelle og Mads Kaggestad snakke om hvordan stimulere motivasjonen til gode mosjonsvaner og gevinstene det skaper basert på deres erfaring med oppfølging av næringslivet.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Se alt i den programmatiske verdikjeden

C ALT, uttales «Se Alt». En ny programmatisk plattform som friskmelder det digitale økosystemet, og løser utfordringer knyttet til manglende transparens, en lite effektiv verdikjede og dagens krav til personvern.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Den Store Annonsørdagen 2021

Årets DSAD kommer med en MarTech-vri!

Programmet er som vanlig en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører andre kan lære, og bli inspirert av. Markedsføringsteknologi vil være et sentralt tema i løpet av dagen.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

In-housing vs. byrå?

Å skape en vellykket in-house satsning krever endringsledelse og en genuin åpenhet for forandring. Flere og flere norske annonsører velger å gjøre mer av markedsføringen selv, fremfor å sette bort arbeidet til byråer og konsulenter.

Bør du satse på in-housing, eksternt byrå eller begge deler? Det er noe vi håper å kunne gi svar på under dagens webinar.

Se on-demand
Case

MMM digital kick-off

Få med deg 1 time fylt med inspirasjon og læring til årets Max Marketing Mix konkurransen.
Vi presenterer årets jury, viser deg hvordan du skriver et godt MMM case og sist men ikke minst presenterer noen av fjorårets vinner case.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

AdTech: Datakappløpet

Vi har invitert 16 aktører i bransjen til å svare på noen sentrale og viktige spørsmål. 
Alle blir stilt de samme spørsmålene, og får 10-15 minutter til å svare ut fra sitt perspektiv.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Schrems II-domen – hvordan påvirker den oss?

I samarbeid med Draftit og Evertrust inviterer vi deg til webinar med fokus på Schrems II. Med oss har vi Jesper Thornberg – advokat med over 10 års erfaring fra personvern og IT sikkerhet, samt Nazli Pirayehgar, tidligere jurist på IMY (Datatilsynet i Sverige).

Se on-demand
Konferanse / Webinar

MarTech – Fra plattform til markedsføring

På dagens digitale konferanse tar vi deg med på hele kundereisen fra plattform til markedsføring. Bli inspirert til hvordan du kan bygge en MarTech stack.

Hva må gjøres i dag for å sikre konkurransefortrinn i morgen?
Hvordan kan du og ditt selskap forberede dere?
Hva bør dere tenke på?

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Fem ledestjerner til suksess

Strategi, vekst, innovasjon, omstilling og bærekraft, er sentrale temaer i alle bedrifter. Evnen til å jobbe målrettet og samtidig tilpasse, endre og finne nye løsninger både på kort og lang sikt kan være forskjellen på suksess eller fall. De som klarer å forstå markedet, forbrukerne, og ikke minst få aksept fra markedet og forbrukerne, er de som til slutt vinner.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Har du trykket på omstillingsknappen?

ANFO i samarbeid med Berg Allum Strategi & Markedsføring inviterer til webinar om omstilling. Her får du tips til hvilke spørsmål organisasjonen bør stille seg jevnlig for å henge med. Du får også inspirasjon og konkrete råd for å sikre at du har rett produkt/tjeneste og kommunikasjon i en verden som er i konstant endring.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Markedsføring og målretting i 2021

Stadig flere nye teknologiske løsninger skal være med på å gjøre mulighetene rundt målrettet markedsføring både bedre og enklere.

Alt kan være personlig, skreddersydd og tilpasset hver enkelt person. Men med GDPR, Schrems II og nå bortfall av cookies, hvor enkelt er det å lage god markedsføring på forbrukerens premisser? Og blir målrettingen snart for målrettet for forbrukerne selv?

Bli med oss når vi spør flere aktører i bransjen om hvordan de jobber med målrettet markedsføring.

Se on-demand
Case

Hva er samtalebasert reklame?

I dette webinaret presenterer Cavai kort hva samtalebasert reklame er, hvordan gjør man dette på best mulig måte. De har også med noen case fra annonsørene og viser til konkrete praktiske eksempler. Casene blir presentert av annonsørene selv.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Rethink Retail

Velkommen til Rethink Retail.
ANFO i samarbeid med Schjærven Reklamebyrå gir deg en dag med inspirasjon og konkrete tips om hva som må til for å lykkes med å legge til rette for fremtidens handleopplevelser.

Se on-demand
Case

Når kundeservice går viralt!

I samarbeid med SAS Institute vil vi i ANFO løfte frem noen suksesshistorier. Først ut er Altibox og deres arbeid med kundeservice på sosiale medier. De klarer å skape en facebook-post om driftsstans om til fredagsunderholdning, og får voldsomt med engasjement fra sine følgere. Hva er strategien bak? Lønner det seg, og hvordan jobber kundeservicen til Altibox?

Se on-demand
Konferanse / Webinar

WTFUX? Oppnå fantastiske opplevelser

Ingen går inn for å lage dårlige brukeropplevelser; det er som regel bare resultatet av feil fokus i utviklingen av løsningen. I dette webinaret vil du og din bedrift lære hvordan dere med å sette rett fokus med riktige premisser for å lage bærekraftige digitale investeringer med fantastiske brukeropplevelser.

Se on-demand
Awards

MMM 2020 prisutdeling

Velkommen til den digitale prisutdelingen av MMM! Her finner du alle vinnerne fordelt på ulike kategorigrupper i hver sin video.
Gratulerer til alle vinnerne!

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Webinar om sosiale medier

ANFO i samarbeid med Ålreite Folk As inviterer til sosiale medier webinar.
Du vil lære viktigheten av å definere din digitale stemme på sosiale medier, og hvordan dette bør gjøres for nettopp deg og din bedrift.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Samtykkedialogen

Hva må gjøres og hvilke fallgruver må man unngå?

Kan innhold i og design av samtykkedialogen samt valg av dens presentasjon i tid og rom påvirke antall samtykker?

Samtykke til bruk av personopplysninger gir tillatelse til å bruke personopplysninger for økonomiske og ikke-økonomiske formål.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Den Store Annonsørdagen 2020

Passordbeskyttet konferanse.
På DSAD presenterer vi en kombinasjon av faglig tyngde, inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra og bli inspirert av. Vit også at vår eneste agenda i denne sammenheng er å bringe relevant faglig ekspertise til deg som markedsfører.

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Martech 2020

Passordbeskyttet konferanse.

Opplev ANFO¨s MarTech-dag om igjen i vår on-demand løsning.

Se on-demand