ANFO-TV en on-demand løsning

ANFO-TV er en seksjon hvor vi legger ut digitale konferanser, webinarer og opptak som har interesse for våre medlemmer. Noe av dette er åpnet for alle.  Andre ting vil være eksklusivt for våre medlemmer og konferansedeltagere.

Ser du noe som er lukket som du gjerne skulle sett på? Ta kontakt med thomas@anfo.no eller send ham en SMS på 400 63 859. Da kommer det nok et passord tilbake ganske omgående. Thomas er grei sånn.

Konferanse / Webinar

Schrems II-domen – hvordan påvirker den oss?

I samarbeid med Draftit og Evertrust inviterer vi deg til webinar med fokus på Schrems II. Med oss har vi Jesper Thornberg – advokat med over 10 års erfaring fra personvern og IT sikkerhet, samt Nazli Pirayehgar, tidligere jurist på IMY (Datatilsynet i Sverige).

Se on-demand
Konferanse / Webinar

MarTech – Fra plattform til markedsføring

På dagens digitale konferanse tar vi deg med på hele kundereisen fra plattform til markedsføring. Bli inspirert til hvordan du kan bygge en MarTech stack.

Hva må gjøres i dag for å sikre konkurransefortrinn i morgen?
Hvordan kan du og ditt selskap forberede dere?
Hva bør dere tenke på?

Se on-demand
Konferanse / Webinar

Fem ledestjerner til suksess

Strategi, vekst, innovasjon, omstilling og bærekraft, er sentrale temaer i alle bedrifter. Evnen til å jobbe målrettet og samtidig tilpasse, endre og finne nye løsninger både på kort og lang sikt kan være forskjellen på suksess eller fall. De som klarer å forstå markedet, forbrukerne, og ikke minst få aksept fra markedet og forbrukerne, er de som til slutt vinner.

Se on-demand